
Xavier Pàmies, juntament amb el seu germà Tomàs, lidera l’emblemàtic Forn Sistaré, un negoci centenari que representa la tradició i l’excel·lència en la fleca artesanal local. Amb un equip de més de 25 treballadors entre botigues i obrador, la seva trajectòria és sinònim d’innovació, qualitat i compromís amb el producte de proximitat.
La col·laboració entre Miró Vermouth i Xavier Pàmies neix amb l’objectiu d’unir dos referents gastronòmics icònics de Reus i valorar allò que els uneix: la passió, la tradició i l’aposta pels productes elaborats amb cura i arrelament al territori.
“Compartim la passió pel treball ben fet, l’aposta pel territori i les ganes d’innovar sense perdre l’essència“, afirma Xavier Pàmies, que afegeix sentir-se orgullós de representar una marca “tan emblemàtica com Miró“.
Des de Miró Vermouth, aquesta aliança s’emmarca en la seva iniciativa de col·laborar amb figures destacades de l’entorn local que encarnen la seva mateixa filosofia. Tal com ha assenyalat Xavier Martínez Serra, president de MaserGrup —holding empresarial al qual pertany Miró Vermouth—, “amb Xavier Pàmies compartim valors, orígens i un profund compromís amb Reus. Aquesta col·laboració és un pas més en la nostra voluntat de reforçar el vincle amb la ciutat i les seves persones“.
Amb aquest nou acord, Miró Vermouth reafirma el seu compromís amb la cultura gastronòmica, la proximitat i les aliances amb persones que simbolitzen el millor del territori.