La Víbria de Reus, al taller d’urgència per un accident

per: Marc Càmara, Paula Jansà

L’element hauria caigut durant una sortida que no estava programada aquest dilluns, 24 de juny

Segons ha pogut saber Canal Reus, la Víbria de Reus es troba actualment al taller. L’element va sortir aquest dilluns, 24 de juny, dia del Pregó, per ballar pels carrers de la ciutat. Una sortida que no està contemplada al programa de festes.

Diverses fonts confirmen a Canal Reus que la Víbria va caure durant aquesta sortida. Una caiguda que va provocar que els ancoratges de l’element es desenganxessin. Tot plegat va deixar la Víbria decapitada. El portador que la duia durant l’incident no va patir cap mal, segons expliquen les mateixes fonts.

La Víbria de Reus, al taller de Manel Llauradó

Així doncs, aquest dimarts, la Víbria de Reus es troba al taller de Manel Llauradó, l’artista que la va dissenyar i crear. Tot i l’accident, res fa pensar que Llauradó no la posi a punt perquè l’element pugui sortir el pròxim 28 de juny, dia de Completes, quan torna a sortir tot el Seguici Festiu al complet.

No és el primer incident de la Víbria de Reus

La Víbria de Reus ja va haver de visitar el taller d’urgència el passat 2020. Durant una manifestació feminista l’element va patir un accident amb un dels sortidors que es va encendre justament sobre el cap de la portadora.

Aleshores el llom de la Víbria va quedar notablement malmès i Manel Llauradó també va haver d’actuar per posar-la, de nou, a punt.

Notícia del 17 de febrer del 2020 | Canal Reus

AGENDA

RELACIONATS