Ari Sánchez i Paula Josemaría derrotades en la final de la Premier Pàdel P2 2024

per: Sergi Hernández

La Premier Pàdel P2 2024 de Gènova ja té noves guanyadores. Enguany, Marta Ortega i Sofia Araujo són les que s’han alçat com a campiones després de derrotar a la reusenca i l’extremenya en la final.

Ari Sánchez i Paula Josemaría van tenir a les seves mans la possibilitat d’aixecar el títol de la Premier Pàdel P2 2024 de Gènova. La reusenca i l’extremenya, però, van caure en dos sets. D’aquesta manera, s’escapava el somni d’igualar a la parella més guardonada de la història del pàdel professional femení, Mapi i Majo Alayeto, que en tenen 32 en total.

Les número 1 van tenir opcions de forçar la tercera màniga i poder desempatar el partit. Fins al punt d’arribar a un tie break, que va fer decantar la balança de forma definitiva. Finalment, tot i això, Marta Ortega i Sofia Araujo es van acabar imposant per 3/6 i 6/7 després de gairebé dues hores de joc. Això va provocar una gran alegria entre elles dues que s’abraçaren emocionades. Un fet històric, perquè aixecaven el seu primer títol juntes després de vèncer a unes autèntiques campiones. D’altra banda, amb llàgrimes als ulls, Sebas Nerone, entrenador de Maria i Sofia, aixecava també el seu primer trofeu.

Un final amb un sabor agredolç

Tot i això, Ari i Paula incrementaren el seu avantatge al capdavant del rànquing mundial després d’aquest torneig, ja que les seves perseguidores van caure derrotades en les rondes prèvies. Una nota positiva, tot i encaixar una derrota en una final i que s’escapés, de moment, el somni d’igualar a les millors.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS