El Reus Deportiu començarà la lliga fora contra l’Igualada

per: Clara Marquiegui

A banda, el Reus s’enfrontarà al Noia a A Coruña, el 5 i 6 d’octubre, en la semifinal de la Supercopa

Aquest dijous, el municipi de Sant Sadurní d’Anoia ha acollit el sorteig dels calendaris de les lligues estatals, per a la temporada 2024/2025. Casualment, tal com s’ha definit per al Reus FCR i el Reus Femení, el Reus Deportiu també començarà la lliga a domicili.

En el cas del conjunt de Jordi Garcia, el primer enfrontament serà a Les Comes, contra l’Igualada, el 12 d’octubre. D’aquesta manera, el primer partit a casa no arribarà fins al 16 del mateix mes, que els roigs-i-negres rebran la visita del Sant Just al Palau d’Esports. La primera volta acabarà a casa, el 12 de gener, amb un clàssic contra el Barça.

Pel que fa a la segona volta, començarà el 18 de gener a casa contra el Sant Just. El Noia i el Liceo visitaran el Palau d’Esports el 15 de febrer i el 26 d’abril, respectivament, i la lliga l’acabaran a Barcelona, el primer cap de setmana de maig de 2025, contra el Barça

Cal recordar que, enguany, aquesta competició arrencarà més tard perquè durant el setembre es juguen els World Roller Games a Itàlia.

Semifinal contra el Noia, a la Supercopa

Pel que fa a la Supercopa, que es disputarà a A Coruña el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, el sorteig ha definit que la primera semifinal la jugaran Barça i Liceo i la segona, Noia i Reus.

AGENDA

RELACIONATS