La punta de calor arribarà als 37 graus al Priorat

per: Redacció

Entre avui i dimecres es registrarà una punta de calor amb incidència notable també al Baix Camp

Les estacions del Baix Camp del Servei Meteorològic de Catalunya ja han rondat els 30 graus a les vuit del matí. La de Mont-roig i la de Riudecanyes, de fet, ja havien superat aquest llindar una hora abans. Al Priorat també s’han registrat dades similars, i l’estació del pantà de Siurana ha superat el llindar dels 30 graus cap a dos quarts de vuit del matí i equips com els de Falset, Torroja o Ulldemolins no han quedat gaire per sota.

La punta de calor superarà els 37 graus al Priorat

Durant el dia d’avui s’espera que la temperatura continuï a l’alça, marcant màximes de 33 graus a Reus que encara pujarien un grau més demà dimarts. Una dinàmica que serà similar arreu del Baix Camp, amb l’excepció de punts més interiors i elevats, com Prades. La calor serà més intensa al Priorat, on els 34 graus ja es notaran aquest dilluns, arribant als 36 en pobles com el Masroig.

Demà dimarts s’arribarà als 36 graus a bona part de la comarca, i fins als 37 en municipis com Bellmunt o el Molar. Tant al Baix Camp com al Priorat s’espera que les temperatures màximes se suavitzin una mica a partir de dijous.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS