La punta de calor hauria de baixar dels 36 °C a finals de setmana

per: Redacció

Es preveu que aquest dimarts s’arribi als registres màxims i la punta de calor comenci a anar molt lleugerament a la baixa

Punta de calor
La punta de calor marcarà registres de fins a 35ºC o 36ºC

La punta de calor d’aquesta setmana marcarà els registres màxims durant la jornada d’aquest dimecres, 31 de juliol. Així ho indica el Servei Meteorològic de Catalunya, que preveu que al Baix Camp s’arribi a una temperatura màxima entre els 31 °C de Prades i els 35 °C que tindran a Riudecanyes.

La resta de la comarca rondarà els 33 °C o els 34 °C, algun grau per sota de les temperatures d’aquest dimecres al Priorat. La punta de calor encara deixarà temperatures màximes de fins a 36 °C a municipis com el Masroig o Margalef, no seran estranys els 35 °C, als quals s’ha d’arribar, aquest dimecres, a llocs com Falset o Cornudella de Montsant.

De cara a demà dijous, la dinàmica s’ha de mantenir similar, però amb algun grau menys en alguns pobles i ciutats. Al Baix Camp no s’hauria de passar dels 34 °C de Reus, mentre que al Priorat, el Masroig encara registrarà els mateixos 36 °C d’aquest dimecres.

La punta de calor hauria de donar treva cap al cap de setmana

Divendres el Baix Camp marcarà una temperatura màxima de 33 °C de manera generalitzada, amb excepcions com Prades, on es baixarà dels 30 °C. Al Priorat la zona del Masroig continuarà marcant la màxima de la comarca, en el cas de divendres, amb 34 °C. Tot plegat ha de mantenir-se o continuar molt lleugerament a la baixa durant el cap de setmana.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS