Tanca el Planet Estiu amb Èxit d’Ocupació

per: Miquel Ferrer

El total d’inscrits que supera els 2000 assistents i des de l’ajuntament, celebren les bones xifres i la consolidació del programa d’estiu

L’edició 2024 del Planet Estiu ha tancat aquest passat cap de setmana, i ho ha fet amb unes xifres que, segons l’ajuntament, resulten en un balanç molt positiu. En total, s’han realitzat 91 activitats i tallers gratuïts per a joves d’entre 12 i 17 anys, i d’entre els 18 i els 29, i només són tres les propostes que s’han hagut d’anul·lar per falta d’inscripcions o altres motius.

De les 1500 places que s’han ofert en el total de les activitats, s’han gestionat 1300 inscripcions, amb una ocupació del 86’6%, i han assistit als tallers més de 2000 persones.

Planet Estiu

Des de l’ajuntament valoren de manera molt positiva la rebuda de la proposta, i creuen que aquesta edició ha consolidat el Planet Estiu com una proposta atractiva i enriquidora per la joventut de Reus. Unes activitats, diuen, que es creen amb l’objectiu d’oferir als i les joves un espai de socialització divertit, creatiu, saludable i segur.

El cicle FilOn, èxit per segon any consecutiu


Un dels apartats més destacats d’aquesta edició del Planet Estiu ha estat el cicle d’espectacles musicals i culturals FilOn, on s’ha celebrat per segon any consecutiu el Show del Talent, una activitat en la qual han participat 14 joves artistes i que se suma a la bona rebuda que ha tingut aquesta edició del Planet Estiu en els usuaris.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS