Tot a punt per a la 5a edició del Trofeu Ciutat de Reus

per: Sergi Hernández

Els equips masculí i femení locals disputaran aquest cap de setmana, 24 i 25 d’agost, el Trofeu Ciutat de Reus a l’Estadi Municipal.

L’Estadi Municipal de Reus acollirà aquest cap de setmana el Trofeu Ciutat de Reus de Futbol, campionat a partit únic que disputarà tant l’equip masculí com el femení de la ciutat.

El Reus FCR, contra l’Espanyol ‘B’ al Trofeu Ciutat de Reus

El primer matx, que es jugarà el dissabte 24 d’agost a les sis de la tarda, enfrontarà l’equip Reus FCR amb l’Espanyol ‘B’. Aquest serà el primer partit dels roigs-i-negres de la temporada 24/25 a l’Estadi, una campanya que l’equip de Marc Carrasco buscarà millorar els resultats de l’anterior. L’entrada serà gratuïta pels nous abonats i pels no socis tindrà un preu de 20 euros a tribuna alta, 15 a tribuna baixa, 10 a gol i lateral i 5 l’entrada infantil.

El partit de l’equip femení per al Trofeu Ciutat de Reus

Pel que fa al femení de la Fundació Futbol Base Reus, el partit tindrà lloc el diumenge 25 d’agost a la mateixa hora que el del masculí. En aquest cas, l’equip femení es veurà les cares amb el CD Fontsanta-Fatjó de Lliga Nacional. Les jugadores d’Adrián Calderón afronten el seu segon any a Preferent femení amb cares noves i il·lusions renovades i, per tot plegat, aspiren a acabar la temporada a la part més alta de la classificació.

Presentació oficial de les plantilles per a la temporada 24/25

Cal esmentar que, abans del xiulet inicial en cadascun dels dos partits del Trofeu Ciutat de Reus, els equips locals realitzaran la presentació dels seus jugadors i jugadores, amb l’objectiu que els aficionats puguin conèixer millor les noves plantilles.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS