Reus Cultura presenta la programació de tardor

per: Miquel Ferrer

La programació serà estable amb activitats de teatres, biblioteques, centres culturals i museus, però amb marge per ser ampliada amb les propostes de la ciutadania

Reus ja coneix l’agenda cultural per aquesta tardor. L’ajuntament ha presentat aquest dimarts les propostes en les que s’inclouen teatres, biblioteques, centres culturals i museus, en un recull de format físic. En la nova guia, s’hi poden trobar les localitzacions i horaris dels esdeveniments, a més de les tarifes i una breu síntesi de cada espectacle. L’objectiu de l’agenda, és seguir una programació estable i que serveixi per començar a definir el calendari.

Una programació amb marge per ser ampliada

Tot i les activitats que es recullen a la guia, l’ajuntament recorda que no s’inclouen aquells esdeveniments amb programació pròpia, i a més, avisen que en cap cas és tancada i s’hi poden anar incorporant nous actes a mesura que siguin proposats per la ciutadania.
A banda de la nova agenda cultural, la promoció dels esdeveniments es continuarà fent a través de les xarxes i la web de Reus Cultura.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS