La Zona de Baixes Emissions preocupa als negocis del centre

per: Redacció

Tot i ser una ordenança implantada per llei, els botiguers del centre del municipi es mostren preocupat per l’impacte que la nova Zona de Baixes Emissions pugui tenir en els seus negocis

La futura ordenança de la Zona de Baixes Emissions de Reus, serà una realitat de cara a principis de l’any vinent. Aquesta nova regulació, que s’implanta per llei en les ciutats de més de 50.000 habitants, comporta la restricció de circulació per tota la corona d’avingudes de la ciutat, a aquells vehicles que no comptin amb cap etiqueta mediambiental.

Un dels sectors al que més pot afectar aquesta nova ordenança són els negocis del centre de la ciutat. Els locals es troben preocupats per la rapidesa amb la qual s’implantarà aquesta mesura, i amb l’impacte que això pot tenir en el potencial nombre de clients. Des del tomb de Reus, creuen que més enllà de l’impacte en el nombre de compradors la problemàtica més important a resoldre és fer arribar els productes amb la nova restricció, tenint en compte que la regulació afectaria també els camions que subministren les botigues.

Zona de Baixes Emissions
Cartell sobre el desplegament de la Zona de Baixes Emissions de Reus

Neguit entre els negocis per la zona de baixes emissions

Des de Canal Reus hem volgut conèixer l’opinió d’alguns dels negocis del centre sobre la futura Zona de Baixes Emissions, i tot i la disparitat d’opinions sobre la vianalització del centre, els propietaris creuen que s’ha de poder garantir l’arribada dels clients a les botigues.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS