L’associació de veïns el Roserar de Mas Iglesias dona el sí al trasllat de l’estació

per: Miquel Ferrer

Els veïns es mostren a favor del projecte, i creuen que pot impulsar la zona sud de la ciutat, tot i que ja han presentat al·legacions

L’associació de veïns el Roserar de Mas Iglesias dona llum verda al trasllat de l’estació d’autobusos. Després de la reunió del passat dijous, en la qual l’ajuntament va explicar el projecte a la ciutadania, l’associació s’ha posicionat a favor de la proposta, i defensen que la nova ubicació de l’estació portarà al barri més benefici que perjudici.

Els veïns creuen que el parc millorarà

Una de les qüestions sobre la taula que més ha fet demorar el posicionament de l’associació de veïns ha estat les possibles afectacions que les obres tinguessin sobre el parc del barri. Doncs bé, des del roserar, han constatat que la construcció de l’estació no representarà cap problema ambiental ni acústic, ni suposarà un perill per la zona verda. En tot cas, diuen, el projecte suposarà una millora de les instal·lacions actuals.


En aquesta línia, l’associació veu amb bons ulls que es vianalitzi el carrer Jaume Vidal i Alcover, i creuen que el fet que l’estació sigui soterrada, no suposarà un perill pels centres educatius ni una molèstia per als veïns.

Un vistiplau acompanyat d’al·legacions

D’altra banda, l’associació farà dues al·legacions respecte a la reubicació de l’entrada i la sortida dels autobusos, per tal que aquestes no molestin als blocs de pisos dels veïns de la zona. Tot i no estar d’acord amb la Plataforma en Defensa del parc de Mas Iglesias, l’associació es manté positiva pel que fa a una futura entesa entre l’ajuntament, el roserar i la plataforma.

AGENDA

15 de Setembre

RELACIONATS