Junts se suma al rebuig al trasllat de l’estació d’autobusos a Mas Iglesias

per: Redacció

El primer partit de l’oposició dona suport a les mobilitzacions d’una Plataforma que també està en contra del trasllat al parc de Mas Iglesias

Junts per Reus es posiciona en contra del trasllat de l’estació d’autobusos al parc de Mas Iglesias. Des de la formació consideren “un greu error” la decisió del govern municipal i demanen que no tiri endavant.

En un comunicat, els juntaires diuen que “rebutgem el trasllat perquè perjudicarà la vida de molts veïns del barri i afectarà greument un dels pocs pulmons verds que té la ciutat“. D’aquesta manera es posicionen al costat de la Plataforma en Defensa del Parc de Mas Iglesias, recentment constituïda com a entitat, que fa setmanes que recull signatures i suports. Per contra, l’associació de veïns El Roserar de Mas Iglesias, s’ha posicionat a favor de l’equipament aquesta mateixa setmana.

Junts per Reus defensa que la ubicació de la nova estació d’autobusos tindrà “greus conseqüències de trànsit, empitjorarà la contaminació acústica i atmosfèrica en els habitatges propers i generarà un perill innecessari de seguretat viària, especialment tenint en compte la proximitat de zones escolars i residències de gent gran“.

El partit líder de l’oposició a l’Ajuntament va més enllà, i critica que el govern hagi actuat de manera unilateral i sense tenir en compte “les opinions i preocupacions dels veïns afectats“. En aquest aspecte, cal recordar que el govern va explicar als veïns la setmana passada el projecte, una acció que va comportar la mobilització de la plataforma a la Biblioteca de Pere Anguera.

Junts demana al govern municipal que “reconsideri el projecte” i que obri un diàleg “real” amb els veïns. A més, afegeixen “la manca de sensibilitat” de l’executiu.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS