El ‘Deixa’t prendre el pèl’ recaptarà fons per a la investigació de la leucèmia

per: Clara Marquiegui

L’esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge, 15 de setembre, de 10 a 14 h al passeig marítim de Cambrils

Cambrils destaca per ser un municipi vinculat a moltes causes solidàries. Una d’elles és el ‘Deixa’t prendre el pèl’, que encapçala l’exitós perruquer de la vila marinera, Javi Torrente, i que enguany arriba a la seva 8a edició. L’esdeveniment va néixer amb la voluntat de poder recaptar fons per a la investigació del càncer, a través de la visibilització de la feina de barber.

D’aquesta manera, diumenge 15 de setembre, de 10 a 14 h, tothom qui vulgui podrà fer donacions al projecte d’investigació contra la leucèmia de la Fundació Josep Carreres, al passeig marítim de Cambrils.

Com?

Una seixantena de professionals oferiran serveis de perruqueria i massatges, a un preu d’entre 10 i 16 euros, que es destinaran a la causa. A banda, hi haurà passejos en barca, una classe de crossfit, un simulador de fórmula 1 i servei de barra, també per a recaptar fons, i una unitat mòbil de donacions de sang.

Una altra via per a fer donacions és la seva pàgina web, on també es pot reservar hora per als diversos serveis que s’oferiran aquest cap de setmana.

Una iniciativa consolidada al territori

Des de la seva primera edició, aquesta iniciativa ha tingut molt bona acollida i ha fet costat a diverses malalties. L’any passat mateix, es van recaptar més de 17.500 euros per a l’ELA.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS