“És molt penós que hagi de passar una cosa greu perquè es vegi la falta d’inversió al Priorat”

per: Clara Marquiegui, Paula Jansà, Joel Gomis Cos

L’alcalde de Cabacés, Jaume Pujals, ha estat clar i contundent als micròfons de Canal Reus, on ha explicat l’última hora de l’incendi de Cabacés.

Els recursos per apagar el foc de Cabacés estan sota mínims. Així ho ha assegurat l’alcalde del municipi, Jaume Pujals, als micròfons de Canal Reus. De fet, el batlle ha explicat que els Bombers estan utilitzant l’aigua de la piscina municipal, de l’estructura de reg de la finca de Mas Roger i també del pantà de Flix per apagar l’incendi.

Pujals s’ha mostrat contundent davant de la situació viscuda al Priorat en les darreres hores: “és molt penós que hagi de passar una cosa greu perquè es vegi la falta de serveis, infraestructures i inversió al Priorat“, ha subratllat.

FOTOGRAFIA: Cabacés a les 07:14 h del matí / Bombers

“Molts mesos i anys de mancances”

Qui també hi ha dit la seva és Sergi Méndez, president del Consell Comarcal del Priorat. Méndez es manté en la línia de Pujals, i critica que han viscut “molts mesos i anys de mancances“, i ha volgut destacar que “la terra treballada per la pagesia ha ajudat a posar fre” a l’avanç del foc. Preocupat, Méndez també ha expressat que “tenim por que quan això s’acabi es tornin a oblidar de nosaltres“, i ha conclòs que “des dels consistoris continuarem reivindicant-nos i treballant en les línies de gestió que tenim en marxa“.

Fil de notícies

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS