Comencen els actes previs de la Festa Major de Misericòrdia

per: Redacció

Arriba un cap de setmana està carregat d’activitats que comencen a escalfar l’ambient per la Festa Major de Misericòrdia.

Tot a punt per a l’inici de la Festa Major de Misericòrdia 2024. Una festivitat que arranca aquest cap de setmana amb els primers actes previs. Aquest divendres, la Palma de Reus acull la primera edició del Festival Revers, un certamen de petit format amb propostes de música alternativa com una aposta per la música en viu.

Misericòrdia: de Reus al Cel

Un dels plats forts del cap de setmana, i més concretament d’aquest divendres a la nit, és la representació de l’espectacle Misericòrdia: de Reus al Cel, a càrrec de l’Orfeó Reusenc. Una actuació que reviu la llegenda de la Mare de Déu de Misericòrdia amb una funció de cant, música, dansa i teatre a partir de les 21:30 h.

Vermulet, gegants i correfoc infantil

Pel que fa a dissabte, el dia arrancarà amb la setena edició del Vermulet, el vermut del Ball de Cercolets, a la plaça de la Farinera. L’acte acollirà un taller per als més petits on aprendran a fer un cèrcol, i seguidament, es farà un vermut per gaudir de la millor música. El Vermulet començarà a partir de les 11:30 h.

Ja a la tarda, a partir de les 17:00 h, arrancarà la 23a edició de la Trobada de Gegants a la plaça del Mercadal. Enguany hi participaran la Mulassa i els Gegants de Reus, i també els gegants d’altres municipis com Vinyols i els Arcs, Tortosa, Sant Fruitós del Bages o de la Vila de Gràcia de Barcelona.

A la nit, A Reus, Correfoc infantil! començarà a les 20:30 h des de la plaça de la Patacada, amb la participació dels balls de diables infantils de Reus i de Valls, el cabrot petit del Vendrell, els Bous de Foc de Santpedor, el Drac petit i la Cabra petita de Reus.

Fan del Seguici

Tot plegat, en un cap de setmana en què diumenge es fa una nova edició de la Trobada d’Elements Fets Per Tu – Fan del Seguici.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS