Uns 250 fans del seguici donen el tret de sortida a Misericòrdia

per: Redacció

L’onzena edició de la Trobada d’Elements Fets per Tu torna a superar les expectatives

Des de gegants, dracs, lleons o cercolets, passant per nanos i fins i tot bous de foc. Aquest any més de 250 nens i nenes han tornat a lluir les seves creacions ambientades en l’imaginari festiu de Reus i els Països Catalans.

I ja en van onze!

En una nova edició de la Trobada d’Elements Fets per Tu, els Fan del Seguici, el centre de Reus s’ha tornat a omplir de festa i ambient amb la música de l’Aula de Sons i les ballades de la canalla. Un esdeveniment organitzat per Canal Reus i que s’ha consolidat com el tret de sortida de la Festa Major de Misericòrdia.

En un principi s’havien inscrit al voltant de 220 nens i nenes, però en el mateix lloc de l’inici de la cercavila, la plaça del Mercadal, aquesta xifra s’ha superat amb escreix.

La cercavila ha arrencat a les 18.00 h, puntualment, i ha recorregut els carrers que donen el tomb al Mercadal, començant pel carrer Major, passant per l’Absis de la Prioral, el carrer de l’Hospital i de la Presó i finalment retornant a la plaça pel carrer Aleus. Tot plegat amb l’acompanyament musical de l’Aula de Sons que han reproduït les partitures característiques de les cercaviles de festa major a Reus i voltants.

Els infants han tornat a ser els protagonistes d’una trobada que fa dies que esperen amb il·lusió, i que els permet convertir-se, per un dia, en els balls o elements festius preferits.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS