L’Ajuntament de Reus desmenteix algunes informacions sobre el canvi d’ubicació de l’estació d’autobusos

per: Paula Jansà

Sandra Guaita nega que es perdi zona verda, que es planifiqui zona blava o que s’hagi d’arrencar un pinar.

Aquest dilluns s’ha dut a terme l’última de les reunions informatives que ha programat l’Ajuntament de Reus per explicar, als barris del sud de la ciutat, el projecte de transformació urbanística que està previst implantar en aquesta zona i que, entre altres coses, ha de traslladar l’estació d’autobusos i renovar el mercat del Carrilet.

Doncs bé, és tanta la cua que està portant aquest tema, que el govern de la ciutat s’ha vist obligat a comparèixer aquest dilluns per dir-hi la seva. El consistori assenyala que hi ha “una sèrie de desinformacions que estan corrent” com per exemple que el parc de Mas Iglesias perdrà metres de zona verda, que s’implantarà zona blava o s’ha d’arrencar un pinar que “no són certes”.

És per això que el govern torna a destacar que “estan disposats a reunir-se amb tothom i anar donant solucions a les queixes de la ciutadania”. A més, expliquen que el que s’ha presentat fins al moment és el contingut de l’avantprojecte i que, per tant, ara s’obrirà “l’episodi de detalls més tècnics”.

Tercera reunió, al barri Fortuny

Després d’aquesta intervenció del govern, l’alcaldessa i altres membres del consistori s’han dirigit a l’escola Marià Fortuny per dur a terme l’última d’aquestes reunions amb els veïns de la zona. Una xerrada que ha aplegat una cinquantena de persones a les quals se’ls ha tornat a explicar l’avantprojecte. Una trobada que, a diferència de la darrera celebrada, s’ha dut a terme amb més tranquil·litat.

Ara, la voluntat és, en un futur, dur a terme també reunions amb la Federació d’Associacions de Veïns de Reus i amb totes les entitats veïnals de la ciutat per involucrar-los en un projecte que no només afecta els barris del sud, sinó a tota la ciutadania.

Fil de notícies

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS