El Tomb omple de festa els ravals de Jesús i Martí Folguera

per: Miquel Ferrer

Aquesta campanya, creada pel Tomb de Reus i l’Agència de Reus Promoció, oferirà un gran ventall d’activitats propostes pels més de 50 establiments que hi participen

Amb l’objectiu de dinamitzar els Ravals de Jesús i Martí Folguera, el tomb de Reus juntament amb l’Agència Reus Promoció, celebrarà la festa dels ravals. L’esdeveniment consistirà en una tarda plena d’activitats per a totes les edats que oferiran els gairebé 50 establiments que hi participen, cada local, aportant les seves propostes.

Entre les activitats de les que es podrà gaudir es troben un taller de xocolata, tallers de retallables, demostracions de motos i patinets elèctrics, targetes amb promocions, conta contes, jocs infantils, tallers de maquillatge, diagnosi del cabell i pentinats especials, desfilades, bingo, revisions auditives gratuïtes, descomptes, xerrades, photocall, degustacions, montaditos, Dj’s, entre altres.

Els actes estan previstos per aquest divendres de cinc de la tarda a deu del vespre, tot i que des del Tomb avisen que es troben pendents de la previsió meteorològica en cas que s’hagi de posposar unes setmanes per culpa de la pluja.

La Gimcana dels gegants, una proposta del Tomb per als més petits

Els infants podran participar en la Gimcana dels gegants, un àlbum del seguici festiu de Reus, que hauran de completar visitant els locals. Cada local participant tindrà adhesius d’un element del seguici, que entregaran a nenes i nens perquè aquests puguin completar un àlbum que trobaran a la cantonada del Raval de Jesús amb el carrer Jesús.

Una Festa de Ravals que arriba amb premis

L’altre detall d’aquesta campanya serà la “Cistella dels Ravals“, un lot de productes valorat en 400€ i omplert amb productes diferents que es sortejarà entre els participants seguidors de la campanya per Instagram. A més, al punt de trobada hi haurà un QR amb un premi d’un val de compra de 200€ que es sortejarà el mateix dissabte entre tots els que l’hagin escanejat.

AGENDA

28 de Setembre

15 de Setembre

RELACIONATS