Cambrils renova la difusió de la programació cultural del municipi

per: Redacció

L’oferta d’espectacles, música i art de tots els equipaments culturals del municipi es concentrarà en un diari que es repartirà a tota la ciutadania trimestralment

Aquest és el nou diari que engloba l’oferta cultural d’aquesta tardor a Cambrils. En aquesta publicació s’hi poden trobar els espectacles, exposicions, o concerts, entre d’altres, que ja estan programats per aquest trimestre i que es porten a terme en els diferents equipaments culturals del municipi.

L’objectiu és que la ciutadania cambrilenca conegui de primera mà l’oferta cultural que es porta a terme al municipi, després que des de la regidoria de Cultura detectés que aquesta informació no sempre arribava al públic cambrilenc.

És per això que el diari no només es podrà trobar en diferents equipaments municipals sinó que també s’enviarà trimestralment a totes les llars del municipi. Per altra banda, la programació també es pot consultar a través de la web de l’Ajuntament

En aquesta línia, Jordi Barberà ha afirmat que l’Ajuntament pretén empoderar Cambrils amb la seva oferta cultural i seguir treballant perquè sigui un tret diferencial reconegut de la ciutat, com ja és la gastronomia.

AGENDA

28 de Setembre

RELACIONATS