L’Ajuntament oferirà mentories a petits empresaris de la mà d’ASCASUD

per: Miquel Ferrer

El servei de mentories es farà a càrrec s’ASCASUD, una entitat formada per empresaris que comparteixen la seva experiència amb persones noves en el sector

L’Ajuntament en col·laboració amb l’associació ASCASUD, oferirà mentories gratuïtes i personalitzades per a empresaris i microempreses de Reus. Segons l’empresa de mentories, aquest servei d’orientació serà a demanda i es farà de manera gratuïta, a càrrec d’empresaris amb gran experiència dins del sector que portaran un seguiment de les empreses. Un seguiment personalitzat per guiar als emprenedors en els seus primers passos.

Des de la regidoria d’Empresa i Ocupació, celebren la col·laboració amb ASCASUD com una nova incorporació de les entitats externes, que ajuden a l’assessorament de les empreses del territori, com és el cas d’altres com Reempresa.

Horaris i com sol·licitar una mentoria d’ASCASUD

El dia d’atenció que tindrà l’entitat a les oficines de l’Ajuntament de Reus serà els divendres, de 9 a dues hores del migdia. Qualsevol persona interessada en l’assessorament, es pot posar en contacte directament amb la regidoria d’Empresa i Ocupació des d’on es gestionarà la petició per programar una visita. Per contactar amb la regidoria es pot fer a través del correu info.empresaiocupacio@reus.cat o el telèfon 977 010 003.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS