Intercanvi de trets a la comissaria dels Mossos de Reus

per: Redacció

Aquesta matinada, dos agents i un home han intercanviat trets a la comissaria dels Mossos de Reus

Intercanvi de trets a la comissaria dels Mossos de Reus
Intercanvi de trets a la comissaria dels Mossos de Reus

Un intercanvi de trets a la comissaria dels Mossos de Reus ha posat en alerta el cos policial aquesta matinada. Un home de 52 anys ha disparat contra dos agents en la tercera visita que ha fet a les dependències policials durant la nit. L’individu es troba ingressat a l’hospital després que la policia l’hagi ferit amb un tret.

Tot plegat ha començat a dos quarts d’onze de la nit d’aquest dilluns, quan l’home s’ha presentat a les dependències policials dient que tenia intenció d’autolesionar-se i volia que el matessin, segons el relat policial. La reacció dels agents ha sigut trucar a una ambulància, que l’hauria traslladat a un centre psiquiàtric.

Un intercanvi de trets a la comissaria de Mossos de Reus acaba amb un ferit detingut

Tot i això, a la una de la matinada hauria tornat a la comissaria repetint el mateix discurs. Hauria conversat amb els agents fins a calmar-se i marxar pel seu propi peu. Vora un quart de tres de la matinada hauria tornat a la comissaria, vestit diferent i amb una escopeta a les mans. L’alerta l’haurien donat dos agents que sortien de comissaria en aquell moment i just abans que l’home obrís foc contra un d’ells.

El comunicat policial apunta que no ha resultat ferit perquè portava armilla. Els agents s’haurien parapetat darrere d’un mur ordenant repetidament a l’home que llencés l’arma. Subratllen que s’ha actuat amb proporcionalitat i, tal com marca el protocol, i després d’avisar diverses vegades, haurien disparat i ferit l’home. A l’hora d’escorcollar-lo s’ha comprovat que l’escopeta era de balins i se li hauria trobat una destral. Finalment, l’ambulància l’ha estabilitzat i l’ha traslladat a l’hospital, on ha quedat detingut.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS