La Festa Major de Misericòrdia torna a omplir de festa la plaça del Santuari

per: Redacció

Els balls i elements del seguici festiu reusenc han ballat per a centenars de reusencs i reusenques

Un any més, i com cada 25 de setembre, la plaça del Santuari de Misericòrdia Reus s’ha omplert de festa amb l’emocionant baixada del Seguici Festiu

A les 11 h del matí ha començat, als jardins del Santuari, la missa solemne presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Monsenyor Joan Planellas, i concelebrada per tots els mossens de la Unitat Pastoral de Reus i altres. La música ha anat a càrrec, com ja és tradició, de l’Orfeó Reusenc.

A la mateixa hora, elements i balls reusencs han arrencat la baixada des de la plaça de la Pastoreta i fins al capdavant del Santuari. Tot plegat, amb l’acompanyament de petits i grans aficionats de la cultura popular, que han volgut seguir aquest recorregut.

Passats dos quarts de dues de la tarda, l’Àliga ha arribat a la plaça del Santuari, fet que ha portat l’esclat de la festa amb les ballades conjuntes. Tot seguit, s’ha donat pas al dinar de Festa Major.


La tarda ha continuat amb més ballades i amb intercanvis de balls i elements entre els participants del seguici reusenc.

Viu la Festa Major a Canal Reus!

Fil de notícies

AGENDA

RELACIONATS