La baixada, l’encesa i el piromusical posen el punt final a Misericòrdia 2024

per: Redacció

El Ball Solemne Curt de l’Àliga de Reus ha estat un dels grans moments de la tarda i ha fet emocionar la multitud aplegada a l’interior del Santuari.

Misericòrdia 2024

Un any més, la Festa Major de Misericòrdia ha acabat carregada d’emocions. Els elements del Seguici Festiu de Reus han estat els encarregats de donar el tret de sortida als actes de la tarda, que han aplegat centenars de reusenques i reusencs a la plaça del Santuari. Especial protagonisme per la canalla, que no ha perdut l’ocasió de viure la Festa Major seguint de ben a prop els seus elements preferits.

Els Xiquets i l’Àliga, protagonistes de la tarda…

Posteriorment, els Xiquets de Reus han agafat el relleu amb una actuació d’èxit: els de la camisa avellana han descarregat el 3d8, el 4d8 i el 7d7. A la ronda dels pilars han descarregat un vano de 5. Aleshores, amb l’actuació castellera finalitzada, l’atenció s’ha centrat a l’interior del Santuari que, ple de gom a gom, ha gaudit i s’ha emocionat amb el Ball Solemne Curt de l’Àliga de Reus, on el ballador David Pons es despedia com a portador. Posteriorment, el cant dels Goigs a la Mare de Déu de Misericòrdia, a càrrec de l’Orfeó Reusenc i la Cobla Reus Jovena.

… i el foc, de la nit

El 25 de setembre a la tarda és sinònim de foc, i especialment, de la baixada al Santuari de Misericòrdia. Els Diables de Reus s’han encarregat d’il·luminar el passeig i la plaça. En acabar, l’encesa de la Víbria i el Drac han donat pas als avisos d’honor dels Diables, que enguany han estat per Francesc de la Cruz, Ferran Adell i Carme Saldaña, els dos últims a títol pòstum. Amb la carretillada acabada, el piromusical -íntegrament amb música catalana- ha posat punt final a una nova edició de la Festa Major de Misericòrdia 2024 després d’un 25 de setembre intens.

Reviu la Festa Major a Canal Reus!

Fil de notícies

AGENDA

RELACIONATS