Les treballadores d’Aema Hispánica porten quatre mesos sense sou

per: Miquel Ferrer

Aquest matí, el personal ha assistit al ple de l’ajuntament per exigir una solució que de moment, el consistori de la Vila Marinera no ha estat capaç de trobar

Fa un mes els explicàvem la situació en la qual es trobaven les treballadores de l’empresa encarregada de la neteja del pavelló municipal de Cambrils. Després de dos mesos sense cobrar ni el salari ni la paga extra d’estiu, la situació no ha fet sinó empitjorar.

Les treballadores porten les protestes al ple

El personal d’Aema Hispànica ha estat present durant el ple de Cambrils d’aquest divendres, per denunciar que ja són quatre les nòmines que s’acumulen pendents de pagar, a banda de la paga extra. Les treballadores denuncien que l’ajuntament no ha fet cap moviment per arreglar la situació i moltes continuen vivint en una situació d’incertesa i precarietat, en alguns casos sense contractes de jornada completa.

treballadores

Durant el ple, el personal de l’empresa ha tret pancartes en senyal de protesta contra l’empresa i la passivitat amb la qual segons les treballadores, l’ajuntament està gestionant la situació. Un ple que també s’ha topat en paral·lel amb les protestes dels veïns en contra del sistema Porta a Porta, però que s’ha celebrat amb normalitat.

La vaga és l’última opció per les treballadores

Les treballadores, tot i no rebre el sou per part de l’empresa ni ajudes per part de l’ajuntament, han continuat treballant fins ara per evitar ser sancionades, tot i que avisen, si la situació no es normalitza de cara als següents mesos, es contempla la possibilitat de fer vaga a mode de protesta.

Fil de notícies

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS