Els Xiquets de Reus encaren el concurs amb el repte de recuperar el castell de nou

per: Marc Càmara

El 3d9f es planteja com l’opció dels Xiquets de Reus amb vista aquest diumenge a la TAP

Els Xiquets de Reus arriben a la recta final de la temporada en un moment dolç. El passat dia 21 de setembre descarregaven el 5d8, un castell que recuperaven després de cinc anys. Aquell mateix any també es va aixecar el darrer 3d9f, una construcció que ara esperen poder portar a la plaça de braus de Tarragona durant el dia gros del Concurs de Castells.

El 21 de setembre va anar seguit d’una exhibició el dia de Misericòrdia, a les portes del Santuari, amb ‘tot descarregat’ de manual. Els Xiquets portaven el 3d8 i el 4d8 i culminaven amb un 7d7, una construcció que comporta la participació de molts castellers i que permet entrenar posicions.

L’arenga del cap de colla dels Xiquets de Reus

Aquest moment dolç dels Xiquets ha anat acompanyat també d’una notable assistència als assajos. Precisament el cap de colla, Oriol Ciurana, deia el passat 21 de setembre davant tots els assistents, més de 300 camises aquella jornada, que l’assaig és crucial per encarar la recta final de la temporada.

Ciurana anunciava que més enllà del 3d9f que es preveu que els del carrer del Rosich portin a la plaça aquest diumenge, hi pugui haver una segona construcció de nou pisos abans de cloure l’any. La diada de la colla podria tornar a veure el 4d9f, un castell que els Xiquets han carregat, però no han descarregat mai.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS