Rosa Lucas continuarà al capdavant de la Unió de Botiguers de Reus

per: Redacció

Després dels quinze dies corresponents, l’entitat no ha rebut cap candidatura alternativa

Unió de Botiguers de Reus
Rosa Lucas, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, en una imatge d’arxiu

Rosa Lucas continuarà al capdavant de la Unió de Botiguers de Reus. En un comunicat enviat per l’entitat comercial es dona per extingit el termini per presentar candidatures alternatives a la junta actual. Si no hi ha futurs canvis de guió, d’aquesta manera es posa punt final a la incertesa que ha regnat l’associació els últims quinze dies.

No hi haurà canvi de junta a la Unió de Botiguers de Reus

Tot plegat va començar quan, en una assemblea general extraordinària, s’hauria presentat una moció de censura contra la direcció actual. Un fet que no ha quedat aclarit perquè l’equip de Rosa Lucas detallava, aleshores, que com que no figurava a l’ordre del dia, no es podia considerar que s’havia presentat de manera regular.

Sigui com sigui, ara han passat els quinze dies en els quals es podia presentar una candidatura alternativa sense que se n’hagi registrat cap. Tal com marquen els estatuts de l’entitat, per tant, correspon a l’actual junta continuar al càrrec. Una situació per a la qual, segons apunten al comunicat, estan oberts a rebre nous projectes, idees i col·laboracions.

Fil de notícies

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS