Últims dies per visitar la Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils

per: Mireia Jansà Mata

arem Taula i el Priorat Pintat amb Vi són les dues exposicions d’aquesta sisena edició del certamen i es podran visitar fins al proper 11 d’octubre

La programació d’activitats de la 6a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils arrancava aquest setembre amb la inauguració de les exposicions “El Priorat pintat amb vi” a la Sala Àmbits del Centre Cultural i “Parem taula!” a la Sala Àgora de l’Ajuntament. Les dues mostres es poden visitar fins al proper 11 d’octubre i formen part d’un programa que s’organitza al voltant d’aquesta convocatòria de premis biennal per donar a conèixer propostes artístiques relacionades amb la gastronomia.

Mostra ‘Parem Taula’

Exposició fotogràfica de Nani Nolla i Pep Escoda Volem parar taula amb i per tots vosaltres, crear visuAlament una visita en la qual reflexionarem en relació amb l’acte de menjar com un procés nutritiu, però també com un acte social condicionat per connotacions culturals. Vereu que si us acosteu, podreu sentir l’olor i activareu l’òrgan de l’olfacte. Bon profit!

Mostra ‘el Priorat pintat amb vi’

Exposició de pintura de Montserrat Adzerias. MontserratADZerias es dedica al mon del disseny. L’apassiona la pintura i l’art. A la falda del Montsant, pinta amb vi i amb el solatge dels raïms premsats. Busca una manera genuïna i enèrgica de reflectir la seva terra, el Priorat.

AGENDA

RELACIONATS