Un incendi calcina un habitatge al carrer de Sant Joaquim de Reus

per: Redacció

L’avís als Bombers s’ha fet a les 19.11 hores d’aquest vespre i s’han mobilitzat 7 dotacions

Als volts de les set del vespre s’ha declarat un incendi al centre de Reus aquest dilluns a la tarda. Un habitatge s’ha incendiat al carrer Sant Joaquim de Reus, al barri Niloga. Es tracta d’un primer pis, on el foc genera una quantitat considerable de fum. El foc s’ha originat en una habitació d’un dels pisos del primer pis i s’ha anat expandint per l’habitatge i s’ha desenvolupat amb fum i flames per la façana de l’edifici.

Els Bombers de la Generalitat han desplegat set dotacions que, quan han arribat al lloc, s’han dividit en dos equips. Per una banda, els operatius que treballen en l’extinció de l’incendi en si. El segon grup revisa la resta de l’edifici per assegurar-se que no hi ha ni veïns afectats ni danys a l’estructura de l’immoble.

Quan han començat les flames, la majoria de veïns s’han autoevacuat al carrer i al pati interior de l’edifici, però els bombers han tret una persona de la quarta planta, il·lesa, a través de la finestra i baixant-la amb l’autoescala. Ara bé, el Servei d’Emergències Mèdiques sí que ha hagut d’atendre una desena de persones per inhalació de fum, ja que la columna ha estat molt aparatosa.

Finalment, l’incendi es va donar per extingit a les 21:43 h.

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS