Cambrils viu un Festival del Vi de rècords

per: Laura Roig

Durant 4 dies han passat prop de 45.000 visitants i s’han venut més de 110.000 tiquets entre beguda i menjar

Rècord d’expositors, de visitants, de tiquets venuts… La catorzena edició del Festival del Vi de Cambrils ha arribat a màxims superant la cinquantena d’estands, entre cellers i restaurants, i també ha crescut en espai i en nombre de públic, que en hores punta han hagut de limitar l’accés al Parc del Pescador. I això s’ha traduït en bones vendes. Tant els visitants com els expositors valoren molt positivament l’esdeveniment.

El Festival s’ha complementat amb moltes activitats paral·leles, com tastos de vins, espectacles, tallers o actuacions musicals, o la decoració de barriques de vi per part d’artistes de Cambrils que després s’han subhastat per fins benèfics. La recaptació anirà a l’Associació ANTIAN.

De fira a festival

El festival, anteriorment denominat fira, ha evolucionat molt des dels seus inicis, passant de tenir un perfil més professional a ser una festa per a tots els públics. Actualment és un esdeveniment àmpliament consolidat en el calendari Cambrilenc i atrau visitants de molts indrets de Catalunya.

AGENDA

RELACIONATS