Debut amb empat del Reus Deportiu (1-1)

per: Joel Gomis Cos

El Reus Deportiu suma un punt en l’estrena a l’OK Lliga a la pista de l’Igualada. Maxi Oruste ha estat l’autor del gol roig-i-negre.

REUS DEPORTIU

Tot i que el Reus Deportiu ha marcat el ritme del partit des del primer minut, Marc Rouzé ha avançat l’Igualada en una bona acció individual al minut onze de joc (1-0). La resposta visitant ha arribat des de l’estic d’Arnau Canal, que ha enviat un míssil al travesser abans de la mitja part. Amb l’avantatge mínim del conjunt local s’ha arribat al descans.

A la represa, Guillem Torrents s’ha erigit en el protagonista principal dels de Marc Muntané, evitant en diverses ocasions la primera diana del Reus. Després d’un nou pal de Martí Casas, Maxi Oruste ha pogut fer l’empat quan faltaven poc més de deu minuts pel final (1-1). Amb l’empat, els de Jordi Garcia han buscat la porteria de Torrents, el partit ha embogit, i ambdós conjunts han tingut oportunitats per desfer l’empat. Tot i això, el marcador no s’ha mogut.

Amb aquest empat, el Reus se situa en la setena plaça de l’OK Lliga amb un punt. Aquest dimecres, els ganxets rebran la visita del Sant Just al Palau d’Esports en la segona jornada de lliga (21:00 h).

Les penyes del Reus, enfadades

El Reus no ha pogut rebre el suport de les penyes d’afició del Reus, que en un comunicat, van expressar la seva disconformitat davant del preu “abusiu“, segons expressen, que havia posat l’Igualada per aquest partit (20 euros). En el mateix escrit, les penyes demanen un “pacte entre tots els clubs de l’OK Lliga, regulant els preus de les entrades per així facilitar els desplaçaments a totes les aficions“.

En el comunicat també parlen dels horaris marcats per les televisions, assegurant que “els pocs beneficis d’uns són la mort de tots els altres“. Clouen el text demanant que es respecti als aficionats.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña