El curtmetratge ‘El Rincón del Olvido’ guanya la Beca Canal Reus

per: Redacció

La Beca Canal Reus premia el millor Treball de Fi de Grau dels Estudis de Comunicació de la URV 

Aquest dijous al vespre la seu de la Fundació Privada Reddis de Reus ha estat l’escenari del lliurament de la primera Beca Canal Reus al millor Treball de Fi de Grau dels Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili. La primera edició de la beca ha decidit premiar el curtmetratge ‘El Rincón del Olvido’, dels alumnes de la URV Juan David Arboleda, Iker García, Berta Casas, Miranda Gener, Maria Clavero i Àlex Olacia.  

El jurat, format per representants de Canal Reus, la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i la Universitat Rovira i Virgili, ha volgut destacar “la qualitat de la imatge i el so del treball”, i també “la complexitat de la producció”.  

Quatre treballs presentats 

A més del curtmetratge guanyador, la Beca Canal Reus ha comptat amb tres finalistes més, tots ells documentals. El jurat ha volgut que quedi constància de la “valentia dels i les alumnes a l’hora d’afrontar temàtiques incòmodes, portant a terme una producció informativa molt complexa i meritòria”. I afegeixen que “la seva visió periodística valenta i arriscada fan dels seus treballs un molt bon punt d’inici de la seva futura carrera professional”.  

La Beca Canal Reus 

La Beca Canal Reus, neix amb motiu del 25è aniversari de la televisió i  està dotada amb 1.500 euros. La Beca es finança inicialment gràcies al darrer premi Mañé i Flaqué, aconseguit per Canal Reus amb el documental ‘Reus 1970-2020: La transformació d’una ciutat’. Aquesta beca és fruit de la voluntat de Canal Reus de distingir el talent dels alumnes que es formen a la Universitat Rovira i Virgili. Els treballs que s’hi presenten han de comptar amb un excel·lent de nota final del Treball de Fi de Grau.   

AGENDA

RELACIONATS