Llum verda a les ordenances fiscals de Reus

per: Redacció

El govern, amb algun suport puntual, ha aprovat inicialment les ordenances fiscals de Reus per al 2025

ordenances fiscals de Reus
El govern preveu aprovar definitivament les ordenances abans de final d’any

El ple de Reus ha seguit el guió previst i ha aprovat les ordenances fiscals de Reus per al 2025 amb els vots en solitari del govern. Hi ha hagut alguna excepció puntual, com el preu dels bitllets d’autobús en el qual el PP ha fet una esmena que el PSC, Esquerra i Ara Reus han acceptat.

El govern aprova inicialment les ordenances fiscals de Reus

La sessió s’ha desenvolupat sense sobresalts, i mantenint els discursos d’aquesta setmana. El govern defensa la congelació com una mesura d’impacte social a la qual suma les bonificacions implantades en bona part dels preus i les taxes municipals.

Una sèrie de mesures que l’oposició relativitza. Per una banda, recriminen que el consistori incrementés els preus l’any passat per aquest 2024, una decisió que consideren que és l’explicació principal de la congelació per al 2025. A més, també etziben que les bonificacions plantejades no tenen l’abast social que el govern afirma.

Finalment, l’expedient s’ha aprovat en fase inicial, obrint ara el període d’al·legacions. La previsió és que l’aprovació definitiva arribi abans de final d’any perquè entrin en vigor a partir de l’1 de gener. En paral·lel, i de cara al mes vinent, el govern preveu portar al plenari el pressupost municipal per a l’any vinent.

Fil de notícies

AGENDA

28 d'Octubre

RELACIONATS