del 4 de Novembre fins el 7 de Novembre

XX Festival Internacional de cinema de Reus | Memorimage

del 7 de Novembre fins el 9 de Novembre

Fira del vi de Salou

Reus Promoció participa en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona per promocionar el vermut de la ciutat

per: Redacció

Del 3 al 5 de novembre, l’Agència Reus Promoció participa al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, un dels esdeveniments de referència del sector de l’hostaleria, la gastronomia i el foodservice, que se celebra al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

L’edició d’enguany, la més gran fins ara, supera les 400 empreses expositores, un 10% més que el 2024. El certamen compta amb la presència de tots els xefs amb tres estrelles Michelin de Catalunya, així com de Ferran Adrià, i coincideix amb la nominació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia. En aquest context, el Fòrum reivindica la Nova Cuina Catalana com a moviment culinari d’abast global.

Un estand dedicat al Vermut de Reus

Reus Promoció hi és present amb un estand propi dedicat a la marca Vermut de Reus, on s’ofereix informació i degustació dels vermuts que en formen part: Miró, Iris, Yzaguirre, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. L’espai també acull les altres dues denominacions d’origen protegides de la ciutat: la DOP Avellana de Reus i la DOP Siurana, juntament amb el millor Pa de Pagès IGP 2025.

Segons la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, la participació en aquest esdeveniment “permet donar a conèixer, davant un públic especialitzat en gastronomia, la Ruta del Vermut de Reus i la marca turística GaudíReus, reforçant el posicionament de la ciutat com a capital del vermut”.

Llauradó ha afegit que el Fòrum Gastronòmic “és molt més que un congrés: és una plataforma de negoci que connecta talent, producte i innovació, i que projecta al món la força creativa i competitiva del sector”.

Durant els tres dies del certamen, els assistents poden descobrir i degustar una àmplia varietat de productes, des dels més tradicionals fins als més avantguardistes. El programa inclou tallers i conferències a càrrec de professionals de prestigi internacional, que aporten una visió global i inspiradora de l’alta cuina.

Aquesta acció s’emmarca en el pla d’actuacions de Reus Promoció per al 2025, en línia amb els objectius del Pla Estratègic i del Pla d’Actuació Municipal, amb la voluntat de potenciar el posicionament de Reus com a capital del vermut i promocionar la marca Vermut de Reus entre un públic principalment professional i expert en gastronomia.

RELACIONATS