Recital i a semifinals

per: Joel Gomis Cos

Un Reus molt superior s’emporta el segon partit contra el Calafell (3-5) i es classifica per a la següent ronda del play-off per la via ràpida.

El Reus Deportiu volia anar per feina i classificar-se per a les semifinals al Joan Ortoll de Calafell. Al cap de dos minuts de partit, Martí Casas en una gran acció individual ha avançat als de Jordi Garcia (0-1); i la reacció local ha arribat poc després, quan Jordi Ferrer ha aprofitat una aturada de Càndid Ballart per fer l’empat (1-1). Lluny d’empetitir-se, aquest gol ha fet més dominador al Reus, que ha sentenciat el duel abans del descans.

Un minut més tard de la diana dels de Ferran López, Marc Julià ha tornat a situar els ganxets per davant amb un xut directe en una falta a la frontal de l’àrea (1-2). A 14 pel descans, Jepi Selva ha vist la blava després d’enganxar el patí de Guillem Jansà amb l’estic. Martí Casas ha aprofitat la directa i ha fet el tercer (1-3). Encara a la primera part, Julià ha enviat una bola al segon pal que Maxi Oruste ha enviat al fons de la xarxa (1-4).

Barça o Sant Just a les semifinals

A la segona part, el Calafell ha maquillat el resultat amb un aixeca i pica de Jordi Ferrer i una diana de Jepi Selva en els darrers cinc minuts (3-5). Entremig, Casas ha tingut el sisè roig-i-negre des de la directa, però Camps li ha encertat les intencions. Victòria de mèrit del Reus, que jugarà les semifinals contra el Barça. El primer duel serà aquest divendres 31 de maig.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña