Pere Granados: “Aquest sistema tramviari no s’implantarà a Salou”

per: Clara Marquiegui

El batlle, Pere Granados, ha exposat a Canal Reus que si les seves al·legacions al projecte no es tenen en compte, les portaran davant la justícia.

Salou continua en guerra amb el plantejament actual del tramvia del Camp de Tarragona. El municipi va presentar, ara fa uns mesos, un seguit d’al·legacions que, entre altres, demanen que no hi hagi catenàries en el tram urbà del traçat, que anirà des del límit amb Cambrils fins al pont de l’autovia que uneix el municipi amb Reus. Creuen que aquestes suposaran una barrera física que no encaixa amb la trama urbana de la capital de la Costa Daurada.

A banda, exposen que hi ha infraccions a la llei ferroviària que podrien esdevenir nul de ple dret, ja que el projecte bàsic causa impactes rellevants no avaluats, com també afecta terrenys qualificats pel POUM com zona verda. A aquestes qüestions, s’hi afegeix que el plantejament actual és incompatible amb la connexió del corredor del Mediterrani i amb la línia d’Alta Velocitat Barcelona-Madrid.

Aquestes al·legacions han tornat a fer acte de presència al ple municipal d’aquest dimecres, on l’alcalde ha deixat clar que si el projecte no té en compte la voluntat de la capital de la Costa Daurada, a través de les esmenes presentades, portaran aquesta qüestió davant la justícia.

Aquestes al·legacions ara han de passar per la comissió territorial d’urbanisme del Camp de Tarragona, per tal que les resolgui.

Fil de notícies

AGENDA

RELACIONATS