Últims dies d’obres al Mercat Central

per: Paula Jansà

Uns resultats que els paradistes celebren, tot i que apunten que són molt diferents del projecte inicial que se’ls va presentar.

El Mercat Central està immers en la recta final de les seves obres, que han de permetre millorar l’accessibilitat a l’equipament, la climatologia i crear un GastroMercat amb dues terrasses que alberguin una cafeteria i una zona de degustació. Un accés que ja està enllestit. Des de mitjan maig ja hi ha en funcionament el supermercat ecològic Veritas i ara s’estan ultimant els detalls de les dues zones exteriors dotant-les del mobiliari corresponent.

Es tracta d’un projecte que ha generat controvèrsies entre ciutadania i paradistes. Aquests últims, assenyalen que tot i que els canvis sempre són cap a positiu, el projecte final ha acabat sent molt diferent del que se’ls va presentar en un principi: amb una escalinata, una petita zona verda, i espais on la pèrgola deixava entrar més la llum just davant de l’entrada principal.

Per la seva banda, el govern assenyala que aquest és el projecte que hi havia previst quan van arribar al mandat. Tot i això, apunta que s’han escoltat als paradistes i fet canvis, com és el cas del mur de l’accés principal que s’ha substituït per un de vidre transparent que afavoreixi la visibilitat.

Cap de setmana de ‘Menja’t el Mercat’

La fi de les obres coincideix amb el ‘Menja’t el Mercat’ que arriba aquest cap de setmana amb un total de 30 propostes i actuacions musicals i de lleure a partir de dos quarts de set de la tarda.

Fil de notícies

AGENDA

RELACIONATS