Barça-Reus: derrota dura (6-3)

per: Joel Gomis Cos

Els d’Edu Castro s’emporten, amb contundència, la primera victòria de l’encreuament Barça-Reus de les semifinals de l’OK Lliga.

El primer clàssic de la semifinal de l’OK Lliga no ha començat bé pels roigs-i-negres: al minut 2, Pau Bargalló ha penjat una bola que João Rodrigues ha desviat al fons de la porteria de Càndid Ballart (1-0). Precisament, el millor dels reusencs durant els minuts inicials ha estat el porter ganxet, que ha evitat la segona diana blaugrana en més d’una ocasió.

Tot i que els reusencs han avisat en un parell de contraatacs, la jugada més perillosa ha arribat a través de Joan Salvat, que en una acció individual, ha provocat un penal. El retornat Sergi Aragonès ha convertit la pena màxima en la diana de l’empat (1-1). L’alegria, però, ha durat segons, perquè Xavi Barroso ha tornat a avançar els culers en la jugada posterior (2-1). Abans de la mitja part, Aragonès ha vist una blava i Pau Bargalló ha enviat una directa al pal. Durant la superioritat, Rodrigues ha fet el tercer (3-1).

Els locals encarrilen el duel

El Barça-Reus s’ha reprès de la pitjor manera possible: Barroso ha aprofitat el primer atac blaugrana del segon temps per marcar (4-1), i un minut després, Rodrigues ha fet el cinquè (5-1). El Reus, tocat i enfonsat, ha vist com el portuguès ha fet el seu pòquer particular segons més tard (6-1). A 15 pel final, Aragonès i Diego Rojas han marcat pels reusencs (6-3).

L’eliminatòria es desplaça al Palau d’Esports

Després del primer partit, és el moment de la “Bombonera”. Diumenge al migdia (12:15 h), segona cita de la semifinal Barça-Reus de l’OK Lliga al Palau d’Esports.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

RELACIONATS