Triomf èpic d’un Reus superlatiu (4-3)

per: Joel Gomis Cos

Un golàs de Sergi Aragonès en l’últim minut ha donat la victòria a un Reus superlatiu, que ha empatat l’eliminatòria contra el Barça.

El segon clàssic de la semifinal de l’OK Lliga ha començat de la millor manera possible: al primer minut, Diego Rojas ha col·locat una bola a l’escaire de Sergio Fernández (1-0) i ha fet embogir el Palau d’Esports, que avui ha presentat la millor entrada de la temporada. La sortida del Reus ha estat espatarrant, i poques jugades després, Marc Julià ha tingut el segon en una acció que no ha pogut rematar bé.

Tot i que el Reus ha fet mèrits per fer el segon, Sergi Llorca ha fet la diana de l’empat a dotze minuts pel descans enganxant un refús provinent de darrere de la porteria (1-1). La resposta dels reusencs ha arribat des de l’estic de Sergi Aragonès, amb un míssil a l’escaire que Fernández ha desviat amb el casc. Els d’Edu Castro han buscat la remuntada, i l’han trobada amb un gol del jove Eloi Cervera (1-2). En un moment complicat pels ganxets, Aragonès ha aprofitat una assistència de Julià per tornar a empatar (2-2).

El Reus s’ho ha cregut

En els primers cinc minuts de la represa, ambdós equips han tingut oportunitats clares per desfer l’empat: tant João Rodrigues com Sergi Aragonès han tingut les més clares amb un xut al pal. De fet, el segon temps ha estat més ràpid que el primer, que ha durat més de cinquanta minuts. A 14 pel final, Maxi Oruste ha enviat una altra bola al ferro, i a la jugada següent, Marc Grau ha vist la blava per una acció sobre Martí Casas. El mataroní ha perdonat en la directa, però no en la superioritat: Casas ha engaltat una bola a l’aire i ha tornat a situar al Reus per davant (3-2).

Amb un Palau d’Esports completament entregat, a sis pel final han arribat les desenes faltes d’ambdós equips: Càndid Ballart i Sergio Fernández han evitat que les directes es convertissin en gol. El que sí que ha acabat al fons de la xarxa és una acció d’Ignacio Alabart a 2:24 pel final (3-3). Semblava que el partit havia d’anar a la pròrroga, però una canonada imparable d’Aragonès en l’últim minut ha donat la victòria al Reus Deportiu (4-3).

Hi haurà tercer i quart partit

Amb aquesta victòria, el Reus sap que diumenge vinent tornarà al Palau d’Esports per jugar el quart partit de la semifinal de l’OK Lliga. Després del duel de fa dos dies i del d’avui, l’eliminatòria es desplaça cap al Palau Blaugrana. Divendres vinent a les 20:30 h, tercer partit de les semifinals de l’OK Lliga.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

RELACIONATS