El Reus perd en l’últim partit a casa (0-1)

per: Joel Gomis Cos

Les roigs-i-negres han caigut per la mínima davant del Porqueres, en el que ha estat l’últim partit de Cristina Becerra com a local.

Bona primera part del Reus Femení en el darrer duel de la temporada a casa. L’equip dirigit per Adrián Calderón ha plantat cara al Porqueres, segones classificades en solitari amb 78 punts. Les roigs-i-negres han tingut oportunitats per avançar-se en el marcador durant el primer temps, però el marcador no s’ha mogut en els quaranta-cinc minuts inicials.

Ja a la represa, la igualtat entre ambdós conjunts s’ha mantingut fins al tram final. Quan semblava que el duel havia d’acabar amb l’empat sense gols inicial, Sílvia Gil ha fet la diana de la victòria pel Porqueres, i d’aquesta manera, les gironines han sumat els tres punts. Tot plegat, en un enfrontament marcat per l’adeu de Cristina Becerra, que ha jugat el seu últim partit amb el Reus a l’Estadi Municipal. La migcampista penjarà les botes en pic s’acabi la temporada.

Últim partit

Les reusenques tancaran la temporada visitant el Sant Cugat el pròxim diumenge a la tarda (16:00 h). Un Reus Femení que se situa en una plàcida desena posició de la Preferent amb 39 punts, i amb la permanència a la categoria assolida ara fa unes setmanes.