Pólvora pel Reus FCR: Josep Ramon Sardà renova

per: Joel Gomis Cos

El davanter reusenc ha donat punts al Reus sortint de la banqueta en els darrers minuts. Josep Ramon Sardà ha tancat el curs 23/24 amb 4 dianes.

Si hi ha un futbolista que defineix el rol de “jugador revulsiu” a la perfecció, aquest és Josep Ramon Sardà. El davanter del Reus FCR continuarà un any més amb la samarreta roig-i-negra, i jugarà per quart curs consecutiu a la capital del Baix Camp. De fet, Sardà va seguir els mateixos passos que Xavi Jaime i va tornar a Reus per jugar la promoció d’ascens a la Primera Catalana i ha ascendit des de Segona Catalana fins a la Tercera Federació.

Sardà ha estat format a la base del Reus, del Barça i del Llevant, i ha jugat a Tercera amb el Morell, l’Albacete B, el Vilafranca, l’Ascó, l’Avilés, el Lebrijana i el Castelldefels. Amb experiència a la categoria, el reusenc ha marcat 4 dianes sortint des de la banqueta en la majoria de partits. De fet, només ha jugat cinc partits com a titular.

Tercer futbolista confirmat

Amb la renovació de Josep Ramon Sardà, el Reus s’assegura la continuïtat d’un jugador estimat per l’afició. Els altres futbolistes confirmats pel Reus 24/25 són Xavi Jaime i Pol Fernández.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

AGENDA

RELACIONATS