Encomanats a la màgia del Palau d’Esports (6-4)

per: Joel Gomis Cos

El Reus planta molta cara, però perd en el tercer partit de les semifinals de l’OK Lliga contra el Barça. Diumenge, quart partit de la sèrie al Palau d’Esports.

Pau Bargalló ha estrenat el marcador amb un cacau llunyà al minut 4 (1-0). Tot i aquesta diana, el Reus ha estat molt posat en el duel i ha plantejat una molt bona defensa a l’equip d’Edu Castro. A 12 pel descans, una badada defensiva ha permès que Eloi Cervera fes el segon pels culers (2-0), en una acció on només estava atent el capità Joan Salvat. Una falta que el Barça ha servit amb la bola en moviment.

Instants més tard, Ignacio Alabart ha fet el tercer (3-0) pels locals i ha provocat una reacció ràpida i efectiva dels reusencs: Sergi Aragonès i Diego Rojas han retallat les diferències en qüestió de jugades (3-2). Però el Barça quan posa la directa és difícil d’aturar, i en un minut, ha tornat a recuperar la distància de tres gols en el marcador, amb dues dianes de Bargalló i Alabart (5-2).

Segona part de domini

A la represa, el Reus Deportiu ha estat superior al Barça en molts moments. Marc Julià ha tornat a retallar les diferències (5-3), i posteriorment, els ganxets han tingut un penal (que s’ha repetit) i una directa per empatar que no han aprofitat. Tot i que Càndid Ballart ha aturat la desena culer, no ha pogut evitar el gol de Marc Grau (6-3). Poc després, Diego Rojas ha desviat un xut d’Aragonès per fer la darrera diana ganxeta (6-4).

Que s’ompli el Palau d’Esports

Tot i intentar-ho fins al final, el marcador no s’ha mogut més i el Barça ha sumat el segon triomf de l’eliminatòria. Aquest diumenge (12:30 h), el Reus buscarà el triomf per forçar el cinquè partit al Palau d’Esports.

FOTOGRAFIA: Juanjo Viña

AGENDA

RELACIONATS