A LA CARTA

Últimes notícies:

Mont-roig del Camp rebrà 2,5 MEUR d’ingressos per l’arribada de Lotte

32,9 milions d’euros. Aquesta és la xifra que recull el pressupost de Mont-roig del Camp per aquest 2024. Entre les principals inversions, que enguany han crescut un 80%, hi ha la construcció de l’auditori a Mont-roig, amb una dotació de 2,37 milions d’euros, i l’ampliació del polígon industrial Les Sorts del Rei, amb mig milió d’euros. També es preveu la climatització de dues escoles, la conservació i el manteniment de l’ermita Mare de Deu de la Roca, la reconstrucció del Torreó de Miami, l’adequació del carril bici al carrer Gran Canària i el pàrquing d’autocaravanes al nucli de Mont-roig, entre altres.
El pressupost total ha crescut un 20%, respecte a l’any passat. Això es deu principalment als ingressos procedents de taxes de la implantació de Lotte al municipi i als ingressos procedents dels impostos derivats de les ordenances fiscals. D’aquesta manera, es preveuen 2 milions i mig d’euros d’ingressos que es destinaran a amortitzar i a reduir deute municipal.
També, es continua apostant per les polítiques relacionades amb les persones i el benestar social. D’aquesta manera, es manté i en alguns casos s’incrementa la despesa en festes, esports, joventut, gent gran i polítiques de protecció a les persones més vulnerables. Pel que fa a les empreses municipals, Nostraigua contempla un pressupost de més de 7 milions d’euros i Nostreserveis de més de 6 milions d’euros.
Els comptes s’han aprovat amb el vot favorable de l’equip de govern i l’abstenció de l’oposició.

Segueix-nos