Últimes notícies:

El bon temps permet gaudir del Corpus de Reus

per: Miquel Ferrer

Prop de dos-mil alumnes de 27 centres educatius s’han reunit aquest matí a la plaça del Mercadal per veure ballar als gegants i la mulassa

L’Ou com balla, la mulassa i els gegants han sigut els protagonistes d’aquest matí de Corpus a la ciutat de Reus. Com cada any, milers d’alumnes de les diferents escoles del municipi han pogut veure ballar les figures d’una part del seguici festiu, que enguany s’ha pogut desempolsar i escalfar motors per la celebració de Sant Pere.

El protagonista d’aquest matí també ha estat el sol, que ha fet oblidar la pluja del Corpus de l’any passat. Acompanyats de coca amb cireres i sobretot molta aigua per combatre la calor, els infants han pogut gaudir de la tradició popular, que es reprendrà a la tarda amb més ballades.

Un altre dels elements principals del Corpus, l’Ou com Balla, continuarà ballant obert al públic fins al diumenge, dia de la professó del corpus. També durant el cap de setmana, es faran les darreres ballades de la Mulassa, els gegants i l’Àliga i actuaran els bous de foc per dir adéu al Corpus i deixar-ho tot a punt per a Sant Pere.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS