Últimes notícies:

El mascle de la tronada protagonitza el cartell de la Festa Major de Sant Pere

per: Paula Montalvo

Ha estat creat per la fotògrafa reusenca Laia Solanellas i vol representar l’esclat de la festa

Ja s’ha presentat el cartell de la Festa Major de Sant Pere. Una fotografia pensada i amb un cartell dissenyat per la fotògrafa reusenca, Laia Solanellas. Una presentació que s’ha fet quan tot just queda menys d’un mes per a la Festa Major.

El cartell té com a protagonista a un dels mascles que esclata amb la tronada. De fet, la imatge reprodueix un mascle fumejant, acabat d’esclatar. A la imatge l’acompanya la tipografia, també dissenyada amb elements relacionats amb Sant Pere: una de les claus, la Prioral i la rosa de Reus. A més, el títol té una forma quadrada, la mateixa del recorregut que fa la trobada a la plaça del Mercadal.

Durant la presentació, també s’ha recordat la nova metodologia per a l’entrada a Barraques, que enguany compta amb venda de tiquets i abonaments. Unes entrades que ja es poden adquirir a través de barraquesreus.cat. El programa complet, amb tots els actes de la Festa Major de Sant Pere, el poden consultar al web de l’Ajuntament de Reus.

Programació especial a Canal Reus

Una celebració que arrenca, com cada any amb l’Hola Sant Pere! de Canal Reus, el dimecres dia 12. Enguany amb el Carrasclet com a element convidat.

I igual que podran seguir aquesta retransmissió en directe, també ho podran fer amb el Pregó de Festa Major del dia 24, l’anada a Completes el dia 28, i el dia de Festa Major, el 29, amb l’actuació de lluïment al migdia i la retransmissió de la Professó Solemne al vespre.

AGENDA

25 de Febrer

14 de Juny

RELACIONATS