Últimes notícies:

Pas a pas: els Xiquets fan castells de 7 i el 4de8 a la Diada del Pallol

per: Laura Roig

Els reusencs han estat acompanyats de la Jove de Tarragona i la Vella de Valls, que han completat castells de 8 pisos i el pilar de 6.

La Diada del Pallol ha servit perquè els Xiquets de Reus poguessin rodar els castells de set pisos i consolidar el 4de8. Precisament han començat l’actuació amb el castell de 8 pisos, que els ha donat confiança per fer, a la segona ronda el 2de7. La construcció ha tremolat una mica, però tot i així, l’han pogut descarregar sense més problemes. A la tercera ronda han optat per estrenar el 7de7, castell que han completat sense problemes, i que podria ser el preludi d’un 7de8, construcció que els de la camisa avellana no han fet mai, però que el seu cap de colla no descarta poder assolir aquesta temporada.

Ara els Xiquets tenen unes setmanes per treballar i consolidar castells de set i de vuit als assajos, i apostar per fer un pas més de cara a la Festa Major de Sant Pere.

La Jove de Tarragona fa un pas endavant i la Vella de Valls consolida

Els que han sortit més contents de plaça han estat la Colla Jove de Tarragona, que ha fet un pas endavant estrenant dues construccions: el 5de8 en segona ronda i el 4de8 amb el pilar a la tercera. Els tarragonins havien obert plaça amb el 3de8.
I la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha optat per castells de 8, descarregant el 5de8, el 2de8f i el 4de8 amb el pilar. La Jove de Tarragona i la Vella de Valls han tancat l’actuació descarregant el pilar de 6.
Finalment les tres colles han fet pilans conjunts de comiat.

AGENDA

1 d'Agost

25 de Juliol

RELACIONATS