Últimes notícies:

Tot a punt per l’Hola, Sant Pere!

per: Redacció

Canal Reus felicita la Festa Major de Sant Pere amb una pancarta a la façana del Tomàs Barberà

Tot a punt per l’Hola, Sant Pere!, l’esdeveniment que dona el tret de sortida a la Festa Major de Reus. Aquest dimecres, 12 de juny, prop de 1.200 xiquets i xiquetes de les escoles de la ciutat protagonitzaran l’acte que arriba a la seva desena edició.

Per celebrar les festes i per commemorar l’inici de Sant Pere 2024, Canal Reus ha col·locat una pancarta a la façana del Tomàs Barberà, l’històric i centenari comerç de la plaça del Mercadal. Una pancarta que romandrà a la plaça fins al dia 30 de juny, quan s’haurà acabat la Festa Major.

El primer gegant a l’Hola, Sant Pere!

Enguany l’Hola, Sant Pere! té com a protagonista el Gegant Carrasclet. És el primer gegant de la ciutat que formarà part de l’esdeveniment, després que l’any passat la figura de l’Hola, Sant Pere! fos una representació del Ball de Cavallets de Reus i que s’estrenés la primera dansa del Seguici Festiu.

Anteriorment, també s’havien reproduït totes les bèsties de la ciutat i també el Bou de Reus, l’únic element que no forma part del seguici que fins ara ha format part de l’Hola Sant Pere!

L‘Hola, Sant Pere es podrà veure aquest dimecres, 12 de juny, en directe per Canal Reus i a través també de canalreus.cat en un programa especial que arrencarà a partir de les 10.15 h. Al vespre també es reemetrà.

Divendres, dia 14 de juny, s’estrenarà el videoresum de l’esdeveniment que serveix com a felicitació televisiva de la Festa Major de Sant Pere per part de la gent de Canal Reus.

L’Hola, Sant Pere!, deu anys encetant la Festa Major de Reus

La iniciativa de Canal Reus per donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere celebra, aquest 2024, la desena edició. L’acte ha aconseguit consolidar-se, no només entre les escoles de la ciutat, sinó entre la ciutadania mateixa.

El pregó del 24 de juny és l’inici tradicional i oficial dels dies centrals de la Festa Major. L’Hola, Sant Pere!, per la seva banda, s’ha fet un lloc com l’acte que enceta el programa festiu en general. Una fita que, precisament, han aconseguit les escoles i els infants de la ciutat fent-se seva la proposta nascuda l’any 2014.

AGENDA

25 de Febrer

14 de Juny

RELACIONATS