Últimes notícies:

El Consell del Vi permetrà noves aliances entre el món del vi i la gastronomia

per: Clara Marquiegui

El nou òrgan de l’AEHT vetllarà perquè els clients dels hotels i restaurants de la demarcació triïn vins de les DO tarragonines.

Tarragona és la demarcació amb més denominacions d’origen vitivinícoles de l’estat. Un fet que fa evident la necessitat de creació d’un Consell del Vi, dins de l’Associació Empresarial d’Hostaleria (AEHT). Aquest nou òrgan ha de servir per promoure noves aliances que portin els vins de les 8 denominacions del territori (DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta, DO Catalunya, DO Cava) a les taules dels restaurants i hotels de casa nostra.

Aquest consell està format pels presidents i presidentes de les diverses denominacions d’origen i liderat per Vicenç Ferré, vicepresident del vi de l’AEHT. La primera acció que es durà a terme des d’aquest òrgan és la distribució d’un escrit de benvinguda per incloure en les cartes dels restaurants i hotels de la província, suggerint als clients que escullin vins del territori.

A banda, les DO tindran un espai fix a la revista de l’associació i ja s’està preparant la convocatòria a uns premis que destacaran la millor carta de vins d’entre el total de restaurants i hotels que formen part de l’AEHT. Uns guardons que s’atorgaran al sopar anual d’associats.

En definitiva, es tracta d’una nova aliança que vol posicionar la marca territori dins el mercat enogastronòmic català, per tal que la demarcació tarragonina es consolidi com un destí referent en aquest àmbit.

AGENDA

RELACIONATS