El Mercat Central de Reus celebra el 75è aniversari

per: Miquel Ferrer

Per a celebrar que l’edifici continua en actiu tants anys després, s’oferiran diverses activitats durant el mes d’octubre

L’any 1949, el mercat central de Reus obria les portes. 75 anys després, i després de moltes transformacions per adaptar-se als nous temps, l’edifici es vestirà de festa per commemorar l’aniversari i per agrair a totes les persones que dia rere dia donen vida al mercat.

Berenar popular per celebrar l’aniversari del Mercat Central

L’acte principal serà el 18 d’octubre a dos quarts de sis de la tarda amb la celebració oficial: un gran berenar popular a càrrec del forn Sistaré, on es repartiran 75 quilos de coca de forner en honor a l’aniversari. El Cor Jove de l’Orfeo Reusenc, dirigit per Albert Galcerà, serà qui amenitzi una festa a la qual tothom està convidat. Des de l’ajuntament, han volgut destacar la importància dels mercats per la ciutat de Reus i diuen, continuaran treballant per fer créixer el potencial d’aquests comerços com l’obertura del mercat a l’exterior.

Mercat Central

Altres activitats durant el mes d’octubre

Dijous 3 d’octubre

  • 11:00 h Taller de cuina amb Zero Gluten Sistaré: les clotxes del Zero Gluten
  • 17:30 h Taller de cuina amb Casa Borrull: taller infantil “Fes-te l’hamburguesa al teu gust”

Dijous 17 d’octubre

  • 11:00 h Taller “Cuinar per a un i menjar bé”, amb ConeSedeSalud. Per a joves o grans, propostes de cuina per si vius sol o sola
  • 12:30 h Tarraco Sea Food, showcooking “Del mar a la taula”
  • 18:30 h SOHO música en directe amb Son de Cuba, degustació de tapes i Gintonic experience

Dijous 24 d’octubre

  • 12:30 h Tarraco Sea Food, showcooking “Arròs de proximitat”
  • 18:00 h SOHO música en directe, degustació de tapes i Gintonic experience. Exposició del pintor David Callau Gené

Divendres 4 d’octubre

  • 18:00 h Concert “Volta al món en 60 cordes”, amb l’orquestra de corda Camerata XXI

Demostracions de cuina de mercat i proximitat a l’ExproReus:

Dijous 10 d’octubre

  • 18:30 h Degustació de propostes originals amb peix i marisc, SOHO by Tarraco Sea Food, del Mercat Central
  • 18:30 h Coques de mercat, coques amb recapte i sense gluten, amb Zero Gluten Sistaré

AGENDA

RELACIONATS