Últimes notícies:

El nou Gastromercat crea diversitat d’opinions entre reusencs

per: Paula Montalvo

Encara que les obres s’hagin allargat unes setmanes més del que estava previst, ja es pot veure el resultat de com queda la nova estètica de la façana d’aquest equipament de la ciutat

Les obres del nou GastroMercat van iniciar-se el passat mes de setembre del 2023. En aquell mateix moment es preveien sis mesos de treballs. Finalment, les obres s’han allargat unes setmanes més, tal com el mateix Ajuntament de Reus va preveure, per a intentar molestar el mínim possible a l’activitat del mateix Mercat Central, però ara ja queda poc per a inaugurar aquest nou espai gastronòmic.

Les opinions al voltant del nou espai són diverses. Alguns visitants de l’entorn del Mercat apunten que aquest pot ser una bona oportunitat per donar-li vida a l’equipament, mentre que d’altres asseguren que un espai així no necessita una inversió d’aquestes característiques. 

Alguns dels marxants del mercadet també han fet constar fora de càmeres a Canal Reus que el resultat no els agrada, sobretot pel lloc que ocupa i que abans servia per a donar més espai als marxants del mercat ambulant.

L’antiga pèrgola, cap a Mas Iglesias

Pel que fa a les pèrgoles de fusta que fa uns mesos estaven ubicades al carrer Sant Joan, a tocar del Mercat Central, s’ubicaran a Mas Iglesias. Segons va avançar ReusDigital i ha confirmat el Diari de Tarragona aquesta infraestructura se situaran als afores del parc de Mas Iglesias, a l’altura de l’Hotel Reus Park, en una zona enjardinada. De fet, es tracta d’una demanda del mateix barri, que va fer una proposta a l’Ajuntament amb l’objectiu de poder crear un espai d’ombra amb bancs. De fet, aquestes peces han requerit una reparació i si tot va sobre el previst, el trasllat s’hauria de fer abans de l’estiu. 

AGENDA

RELACIONATS