La fira, que se celebra del 10 al 12 de febrer de 2025, permetrà ampliar els mercats internacionals
La Cambra de Comerç de Reus, juntament amb una dotzena de cellers de les Denominacions d’Origen més representatives del nostre territori, participaran en el Vinexpo París 2025, el principal punt de trobada al continent europeu per a compradors, distribuïdors, importadors i professionals del sector del vi i dels destil·lats.
Així doncs, del 10 al 12 de febrer de 2025, la Cambra i els dotze cellers comptaran amb un estand de 84 m2 dissenyat per destacar la qualitat, la diversitat i la identitat dels vins. Els cellers que viatjaran a París són: Bodegas Mas Alta, Celler Casa Mariol, Celler Cooperativa de Gandesa, Celler Covides, Celler Josep Foraster, Celler Ronadelles, Celler Terra del Priorat, Celler Torre de Veguer, Celler Vinitum, la Vinícola de Sarral, la Cooperativa Agrícola de Falset-Marçà i la Vinícola del Priorat. També hi assistiran l’equip de Reus Promoció. Tot plegat, permetrà presentar productes a nous distribuïdors, ampliar la seva xarxa comercial i consolidar els mercats ja existents.
Eina de promoció clau
Aquest 2025, s’espera l’assistència de 4.000 expositors de 137 països i un total de 40.000 visitants. Aquesta fira serà un instrument de promoció molt important pels cellers, ja que els facilitarà créixer en mercats geogràficament llunyans com l’americà o l’asiàtic, on els vins de la zona tenen una molt bona acollida.
“Aquest projecte no és només una acció d’internacionalització, és una demostració de la força del nostre sector i de la nostra regió com a referent en l’escena vinícola global”, ha manifestat Elena Andreu, directora del Departament Internacional de la Cambra de Comerç de Reus.
El president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora ha apuntat que “ser presents en una fira d’aquesta magnitud és un pas estratègic que reforçarà la nostra reputació internacional i generarà noves oportunitats econòmiques per a les nostres empreses”.
El Vinexpo París 2025 també contempla altres actes que poden ser de valor pels expositors i pels visitants, com classes magistrals, tastos, tallers sobre sostenibilitat i conferències que aborden els grans reptes i oportunitats del sector. S’espera que si la participació del 2025 dona el seu fruit, pugui créixer la representació del territori de cara l’any 2026.